SUP Lappajärvi

SUP-Lappajärvi

Lappajärven avaralla järvenselällä on tunnelma lähes merellinen; meteoriitin synnyttämä kraatterijärvi tarjoaa SUP-lautailun (Stand Up Paddle) ystäville ainutlaatuiset olosuhteet tavoitella vastarantaan sulautuvaa horisonttia. Nautiskeleva suppailija löytää hyvää oloa lähempääkin. Hotelli Kivitipun ja Nykälänniemen rantamaisemia ja elämää on ilo tutkia suppaillen vedestä käsin.

Aloitteleville suppaajille suosittelemme osallistumista SUP-lautailun alkeiskursseille. SUP-lautailu on oivallista kokokehon tasapaino- ja lihaskuntotreeniä sekä aerobista kestävyysharjoittelua. Koulutetut SUP-ohjaajamme ohjaavat alusta alkaen turvalliseen vesillä liikkumiseen sekä oikeanlaisiin asentoihin ja tekniikoihin.

SUP-lautailun alkeet jo taitaville järjestämme pienimuotoisia retkiä. Lyhyehkön melontamatkan päässä Kivitipun rannasta sijaitsevat mm. Halkosaaren kesäteatteri ja Lappajärven idyllinen keskustaajama.

Kursseja ja retkiä järjestetään sopimuksen mukaan räätälöidysti myös erilaisille ryhmille, firmoille ja kaveriporukoille. Lisäksi SUP-lautojen vuokraaminen tuntiveloituksena on mahdollista.

Kesän 2017 SUP-kurssit ja –retket ovat nyt varattavissa netissä!

Varauskalenteri

Sup Lappajärven tavoitteena on monipuolistaa Järviseudun vapaa-ajan virkistysmuotojen tarjontaa sekä tarjota alueen asukkaille ja alueella lomaileville matkailijoille mahdollisuus SUP-lautailuun ja kauniista Lappajärvestä nauttimiseen. SUP-ohjaajamme on suorittanut kansainvälisen ASI (Academy of Surfing Instructors) SUP-ohjaajakoulutuksen (tasot 1. ja 2.).

Yhteystiedot

Kaija-Leena Karppinen, sairaanhoitaja, Personal Trainer, ASI-koulutettu SUP-ohjaaja
p. 040 519 8919
Email: Kaijaleena.Karppinen(ät)gmail.com

Yrityksen tiedot:
Epifyysi Oy
Y-tunnus: 27645941